Denne salaten er en variasjon over den tradisjonelle Caprese salaten. Den passer fortreffelig som en liten, lett forrett sammen med litt godt brød, eller som tilbehør til andre godsaker på grillen.

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
2 – 6 | 15 min. | Enkel |

Ingredienser:
200 g | Cherrytomater |
4 ss | Olje (oliven) |
4 x 80 g | Philadephia oster |
Basilikum | |
Salt |
Slik gjør du:
1 Sett ovnen på 200 grader |
2 Ha tomatene i ei ildfastform – Drypp over olivenoljen – La dem steke i ca 5 min. (200 grader) Til tomatene er blitt myke |
3 Legg opp de små ostene på et serveringsfat – Hell over de varme tomatene, og – Hell over den varme oljen |
4 Legg på Basilikumblader, og – Server, gjerne sammen med et godt brød |
Tips! Du kan tilberede tomatene og oljen i en aluminiumsform på grillen, hvis du skal spise salaten mens du griller. Snu da på tomatene et par ganger.
