Det å ha kakestrø inni cupcakesene, er en morsom detalj, men det går helt fint å lage disse gode cupcakesene uten.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 24 – 30 | 40 min. | Enkel |

Ingredienser:
| 150 g | Smør (romtemperert) |
| 1 dl | Olje (nøytral) |
| 5 dl | Sukker |
| 3 | Egg (romtemperert) |
| 2 | Eggeplommer (romtemperert) |
| 1 ss | Vaniljeekstrakt (eller -sukker) |
| 2 ½ ts | Bakepulver |
| 7 ½ dl | Hvetemel |
| 2 ½ dl | Kefir (romtemperert) |
Topping og pynt:
| 100 g | Smør |
| 250 g | Philadelphiaost (eller Mascarpone |
| 1 ss | Vaniljesukker |
| 500 g | Melis |
| Kakestrø | |
| Lys og ballonger |

Slik gjør du:
| 1 Sett ovnen på 175 grader, og – Finn frem muffinsformer |
| 2 Rør sammen sukker og smør, – Til det blir en myk masse – Tilsett oljen og – Pisk til blandingen er luftig |
| 3 Sikt sammen hvetemel og bakepulver – Tilsett hvetemel og melk litt om gangen – Rør inn noen ss med kakestrø |
| 4 Fyll muffinsformer ca ¾ opp med røra |
| 5 Stek i ca. 15-20 min, (Stikk gjerne med en pinne i midten, for å se om de er ferdig – da skal pinnen komme ut med noen fuktige biter på seg) NB ikke stek en for lenge for da vil de bli tørre |
| 6 Avkjøles på rist |
| 7 Lag frostingen: – Ha osten og smøret i en bolle, og – Visp til det er mykt og kremete – Tilsett vanilje sukker – Bland godt – Tilsett melisen gradvis, mens du visper – Fortsett til alt er blandet – Smak eventuelt til med mer vaniljesukker |
| 8 Sprøyt frostingen på helt avkjølte cupcakes, og – Pynt med for eksempel kakestrø, lys og ballonger |



