Eplepannekaker – det er digg det!

| Porsjoner: | Tid: | Vanskelighetsgrad |
| 1-2 | 10 min. | Enkel |
Ingredienser:
| 1 | Egg |
| 1 dl | Melk |
| 1-1½ | Hvetemel |
| 1 ts | Kanel (valgfritt) |
| 2 | Epler |
| 1-1½ ss | Sukker |
| 1 ss | Smør |

Slik gjør du:
| 1 Lag en (litt) tykk pannekakerøre: Visp sammen egg, melk, kanel og mel |
| 2 Skjær eplene i tynne skiver |
| 3 Smelt smøret i panna |
| 4 Ha i sukker, og – La det bli lyst brunt |
| 5 Ha i eplene rør rundt, og – La dem steke til de blir nesten myke |
| 6 Hell over pannekakerøra |
| 7 Stek på middels varme (ca 2- 3 min.) Til røren har stivnet på oversiden |

| 8 Vend pannekaken og, stek omtrent like lenge på den andre siden |
| 9 Serveres med en gang |

Tips! Eventuelle rester av pannekakerøra holder seg i kjøleskap i 2-3 dager, eller den kan fryses.



