Fletteloff etter oppskrift fra Baker Brun.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 3 loffer | 3 timer | middels |
Ingredienser
| 6 ½ | Melk |
| 1 pk | Gjær |
| 1 kg | Hvetemel |
| 1 ts | Sukker |
| 1 ts | Salt |
| 1 | Egg |
| 100 g | Smør |
| Egg (til pensling) | |
| Valmuefrø, sesamfrø |

Slik gjør du:
| 1 Smelt smør, ha i melk, og rør ut gjæren |
| 2 Bland sammen alt et tørre, og – tilsett melkeblandingen og egget |
| 3 Et deigen godt |
| 4 Dekkes med plast og heves til dobbel størrelse (ca. 2 timer) |
| 5 Ha deigen på et bakstebord: Del deigen i tre deler, – som igjen deles i tre emner – Rull emnene til pølser, og – Flett sammen |




| 6 Plasser loffene på et stekebrett med bakepapir – og dekk med et klede – La det etterheve til dobbel størrelse (ca. 30 min.) |
| 7 Pensle med sammenvispet egg, – Dryss over valmue- og/eller sesamfrø – Stekes i ca 40 min. – 200 grader |



| 8 Avkjøles på rist |

Oppskriften er fra Baker Brun (2018), “Våre beste oppskrifter. 125 år med tradisjonsbakst” , og er gjengitt med tillatelse fra Baker Brun.
