Grillet paprikasalat eller ensalada de pimientos er skikkelig god salat. Den er enkel å lage, har fire ingredienser, og er skikkelig smaksrik. Det eneste som tar tid med denne salaten er å grille paprikaene og koke eggene.

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
2-3 | 25 min. | Enkel |
Ingredienser:
3 | Paprika (røde, grillet og flådd) |
2 | Egg (hardkokte) |
6 | Ansjosfilleter i olje (avsilte) |
12 | Svarte oliven (valgfritt) |
Olje (oliven) | |
Eddik (hvitvin) | |
Pepper |
Slik gjør du:
1 Forbered paprikaene: Del paprikaene i 2, og – Fjern hinner og frø – Grill paprikaene med skinnsiden opp Ca. 5 – 6 cm fra varmekilden Til skallet er forkullet – Ta paprikaene ut av ovnen, og Legg dem i en plastpose, – La dem ligge i ca. 15 min. – Gni eller skrell deretter av skallet |
2 Kok eggene harde Ca 10 min. – Skrell dem, og – Skjær dem i båter |
3 Skjær paprikaene i tynne strimler – Renn oljen av ansjosen |
4 Anrett ¾ av paprikaene på et serveringsfat – Anrett eggene på paprikastimlene – Fordel ansjosfileter og oliven på over – Fordel de siste paprikastrimene på toppen |
5 Drypp over litt olje og hvitvinseddik, – Dryss over litt salt og pepper |
6 Serveres med brød og eventuelt aioli |
