Havregrynsgrøt med friskebær er en skikkelig frokostfavoritt. Det tar ca 3 minutter i mikroen, og så er klar til å spises. Grøten kan også kokes i en kasserolle, noe som kanskje er enkleere hvis man skal lage grøt til flere. Enkelt, greit og ikke minst skikkelig godt.

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
1 | 4 min. | Enkel |
Ingredienser:
1 dl | Havregryn |
1 ss | Linfrø |
1½ – 2 dl | Vann |
Blåbærmelk:
Blåbær | |
Melk (varm eller kald) |

Slik gjør du:
1 Ha havregryn og vann i en bolle |
2 Sett det i mikroen – Slå på full guff og 2 ½ min. – Når den vokser/reiser seg er den ferdig “B ELLER – Ha alt i en kasserolle – Kok opp, og – La det småkoke i 2-3 min Rør av og til |
3 Lag blåbærmelk: – Rør friske blåbær sammen med melk |
4 Ha grøten på et fat Hell over blåbr melk, og – Topp med friske blåbær og |
