Havregrynsgrøt med linfrø og blåbærmelk

Havregrynsgrøt med friskebær er en skikkelig frokostfavoritt. Det tar ca 3 minutter i mikroen, og så er klar til å spises. Grøten kan også kokes i en kasserolle, noe som kanskje er enkleere hvis man skal lage grøt til flere. Enkelt, greit og ikke minst skikkelig godt.

Havregrøt med linfrø og blåbærmelk Ingredienser: 1 dl Havregryn 1 ss Linfrø 1½ - 2 dl Vann Blåbærmelk: Blåbær Melk (varm eller kald) https://heidisboble.no/ @heidisboble

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
14 min.Enkel

Ingredienser:

1 dlHavregryn
1 ssLinfrø
1½ – 2 dlVann

Blåbærmelk:

 Blåbær
 Melk (varm eller kald)

Havregrøt med linfrø og blåbærmelk Ingredienser: 1 dl Havregryn 1 ss Linfrø 1½ - 2 dl Vann Blåbærmelk: Blåbær Melk (varm eller kald) https://heidisboble.no/ @heidisboble

Slik gjør du:

1 Ha havregryn og vann i en bolle
2 Sett det i mikroen
– Slå på full guff og 2 ½ min.
– Når den vokser/reiser seg er den ferdig

“B ELLER
– Ha alt i en kasserolle
– Kok opp, og
– La det småkoke i 2-3 min
Rør av og til
3 Lag blåbærmelk:
– Rør friske blåbær sammen med melk
4 Ha grøten på et fat
Hell over blåbr melk, og
– Topp med friske blåbær og

Havregrøt med linfrø og blåbærmelk Ingredienser: 1 dl Havregryn 1 ss Linfrø 1½ - 2 dl Vann Blåbærmelk: Blåbær Melk (varm eller kald) https://heidisboble.no/ @heidisboble