Finnes det egentlig noe bedre enn nystekte hveteboller. Gode ferske boller, med smør og ost! Kaffelatte eller kakao med krem! Her er oppskriften:

| Porsjoner: | Tid: | Vanskelighetsgrad: |
| 16 stk | 2t 30 min. | Lett |
Ingredienser
| 1 l | Hvetemel |
| 1 pk | Tørrgjær |
| 1 dl | Sukker |
| 1ts | Kardemomme |
| 3 ½ dl | Melk |
| 100 g | Margarin |
| 1 | Egg til pensling |

Slik gjør du:
| Ha alt det tørre i bakstebollen |
| Smelt smør i en kasserolle |
| Ha melken sammen med smøret, og varm til fingervarmt |
| Tilsett melk og smørblandingen til det som er i bakstebollen |
| Eltes til deigen er smidig og glatt (kanskje litt mer mel må tilsettes) |
| Legg plastikk over bakstebollen, og sett til heving |
| Når deigen er ferdig hevet- helles den ut. (Husk litt mel under) |
| Del deigen i 16 biter og trill runde boller |
| Settes på bakepapirdekket stekeplate |
| Slå på stekeovnen på 200°C, og sett bollene til etterheving (til ca. dobbel størrelse) |
| Pensles eventuelt med egg |
| Stekes i ca.10-15 minutter |

