Karamellisert spisskål er faktisk veldig godt som tilbehør tl en rekke retterr. Servere den gjerne sammen med løksaus og hamburgerrygg, eller en ostesaus og sprøstekte baconbiter – Bare prøv – skikkelig digg!

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 10-15 min | Enkel |
Ingredienser:
| 500 g | Spisskål |
| Smør |
Tips! Hvis du ikke har spisskål, kan den byttes ut med hodekål

Slik gjør du:
| 1 Sett stekovnen på 200 grader, og |
| 2 Skjær kålen i båter |
| – Varm smør i en ildfast stekpanne på høy/middels varme – Legg i kålen, og – La den steke til den er blitt gylden, – Snu den og -La den steke til den er blitt gylden på den andre siden |
| – Sett panna i stekeovnen, og – La den steke videre til den er myk og litt mørk i tuppene |



