Krydret eplecider

Krydret eplecider må vel bare være den ultimate drikken når det er kaldt. Jeg har krydret den med krydder jeg forbinder med jul – og det er en skikkelig jul- og adventsdrikk. I år brukte jeg Vetles Epledrikk istedenfor cider, siden jeg var så heldig at sønnen laget masse epledrikk – men det går også helt fint å bruke eplejuice.

Krydret eplecider Ingredienser: 10 dl Eplecider 1 Appelsin (skall og saft) 1 Sitron (skall og saft) 1 ts Kardemommekjerner 3 Nelikspiker 1 Kanelstang 1 ss Honning https://heidisboble.no/ @heidisboble

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
5-65 minEnkel

Ingredienser:

10 dlEplecider
1Appelsin (skall og saft)
1Sitron (skall og saft)
1 tsKardemommekjerner
3Nelikspiker
1Kanelstang
1 ssHonning

Tips! du kan bruke eplejuice isteden for eplecider

Krydret eplecider Ingredienser: 10 dl Eplecider 1 Appelsin (skall og saft) 1 Sitron (skall og saft) 1 ts Kardemommekjerner 3 Nelikspiker 1 Kanelstang 1 ss Honning https://heidisboble.no/ @heidisboble

Slik gjør du:

1 Ha alle ingrediensene i en kasserolle
2 Kok opp, og La det rekke i ca. 10 min.
3 La det hele avkjøles med krydderiene i ca. 1 time
4 Varm opp, og
– Server gjerne med en halv appelsinskive og en kanelstang i hver kopp

Krydret eplecider Ingredienser: 10 dl Eplecider 1 Appelsin (skall og saft) 1 Sitron (skall og saft) 1 ts Kardemommekjerner 3 Nelikspiker 1 Kanelstang 1 ss Honning https://heidisboble.no/ @heidisboble