Krydret eplecider må vel bare være den ultimate drikken når det er kaldt. Jeg har krydret den med krydder jeg forbinder med jul – og det er en skikkelig jul- og adventsdrikk. I år brukte jeg Vetles Epledrikk istedenfor cider, siden jeg var så heldig at sønnen laget masse epledrikk – men det går også helt fint å bruke eplejuice.

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
5-6 | 5 min | Enkel |
Ingredienser:
10 dl | Eplecider |
1 | Appelsin (skall og saft) |
1 | Sitron (skall og saft) |
1 ts | Kardemommekjerner |
3 | Nelikspiker |
1 | Kanelstang |
1 ss | Honning |
Tips! du kan bruke eplejuice isteden for eplecider

Slik gjør du:
1 Ha alle ingrediensene i en kasserolle |
2 Kok opp, og La det rekke i ca. 10 min. |
3 La det hele avkjøles med krydderiene i ca. 1 time |
4 Varm opp, og – Server gjerne med en halv appelsinskive og en kanelstang i hver kopp |
