Vetles Epledrikk

Vetles epledrikk er skikkelig god!

Vetles epledrikk 6 l Eplebiter 6 l Vann 1 ss Sitronsyre 1 ts Natriumbensoat 5 dl Sukker

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
Ca. 6 liter3 dagerEnkel

Ingredienser:

6 lEplebiter
6 lVann
1 ssSitronsyre
1 tsNatriumbensoat
5 dlSukker

Slik gjør du:

1 Skjær eplene i biter
– Bland sammen Natriumbensoat og sitronsyre og vann, og
– Slå det over eplebitene,
2 La det stå kjølig i 3 døgn, men
– Rør om av og til
3 Sil av saften, og
– Rør inn sukker
4 Hell det på flasker
5 Oppbevares mørkt og kjølig, eller
– Fryses

Vetles epledrikk 6 l Eplebiter 6 l Vann 1 ss Sitronsyre 1 ts Natriumbensoat 5 dl Sukker