Når vi får besøk av noen med diabetes er det hyggelig å lage noe godt også til dem. Disse Marengskjeksen med valnøtter er diabetes vennlige, og ganske så populære.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 6-8 kaker | 25 min. | Enkel |
Ingredienser:
| 2 | Eggehviter |
| 2-3 ss | Sukrin |
| 1 dl | Valnøtter (hakket) |
Slik gjør du:
| 1 Sett stekeovnen på 170 grader – Legg bakepapir på en stekeplate |
| 2 Del eggene – Hakk valnøttene |
| 3 Pisk eggehvitene stive – Pisk inn sukrin |
| 4 Vend inn valnøttene, og – Legg klatter av deigen på en stekeplate Ca 1 ss til hver kjeks |
| 5 Stekes i ca 15 min. (midt i ovnen) |
| 6 Avkjøles på rist |

