Denne oppskriften på panna cotta har Matcha-te pulver i seg. Det blir en litt andeledes panna cotta men utrolig god.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 6 | 10 min. + 4 timer i kjøleskap | Enkel |

Ingredienser:
| 3 plater | Gelatin |
| 3 dl | Melk |
| 3 dl | Kremfløte |
| 1 ss | Matcha-pulver |
| 1 ts | Vaniljesukker |
| 50 g | Sukker |
Pynt (valgfritt):
| 1 ss | Pistasjnøtter (hakket) |
| 12 | Jordbær/bringebær (delte) |
| 1 dl | Kremfløte (pisket) |

Slik gjør du:
| 1 Legg gelatinen i kaldt vann |
| 2 Ha melk, fløte, vaniljesukker, matchapulver og sukker i en kasserolle – Kok opp |
| 3 Ta kasserollen av plata, og -Rør inn gelatinen |
| 4 Fordel blandingen i 6 porsjonsformer |
| 5 Sett formene i kjøleskap Ca. 4 timer |
| 6 Hvis den skal snues Løsne den forsiktig rundt kanten før den hvelves på serveringsfat Pynt eventuelt med friske nøtter, bær og/eller en kremtopp |

