Når man har litt nutella til overs er det nutellakaka en bør bake – Nutellakake smaker som en luksuriøs browine. Skikkelig nam!

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 6-8 | 25 min | Enkel |

Ingredienser:
| 2 | Egg |
| 1 ss | Sukker |
| 1 ½ dl | Hvetemel |
| 1 ts | Bakepulver |
| 1 ¾ dl | Melk |
| 50 g | Smør |
| 250 g | Nutella |
Topping (valgfritt):
| 100 g | Nutella |
Tips! Toppingen kan helles overkaka i streker (se bildet) før steking, eller den kan smøres ut over kaka før servering. – godt begge deler

Slik gjør du:
| 1 Sett ovnen på 200 grader – Legg bakepapir i en liten langpanne, eller Smør ei rund form (22 c) |
| 2 Smelt smøret |
| 3 Pisk egg og sukker luftig |
| 4 Tilsett de øvrige ingrediensene og – Rør til en jevn røre |
| 5 Helles i kakeform – Hell toppingen over i striper |
| 6 Stekes i 15-20 min Nederste rille |
| 7 Avkjøles i forma |

