Ovnsbakt torsk med asparges, tomater og kålrotstappe

Ovnsbakt torsk med  asparges, tomater og kålrotstappe – NAM

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
3-4 Enkel

Ovnsbakt torsk med asparges, tomater og kålrotstappe Ingredienser: 700 g Torskefilet 4 skiver Bacon 200 g Cherrytomter Asparges Rotemos 1 liten Kålerabi (ca 350 g) 2 Gulrøtter (ca. 100g) 3-4 Poteter 1 ss Smør ½ dl Melk Salt og pepper

Ingredienser:

700 gTorskefilet
4 skiverBacon
200 gCherrytomter
 Asparges
  
  

Rotemos

1 litenKålerabi (ca 350 g)
2Gulrøtter (ca. 100g)
3-4Poteter
1 ssSmør
½ dlMelk
 Salt og pepper

Slik gjør du:

1 Sett ovnen på 200 grader
– Smør en ildfast form
2 Skrell kålrot, gulrot og poteter
– vask dem og – Skjær dem i mindre biter, – Kok dem helt møre
3 Skjær torsken i porsjonsbiter,
– Snurr baconskivene rundt fisken, og
– Legg dem i forma
– Legg opp i tomatene

Ovnsbakt torsk med asparges, tomater og kålrotstappe Ingredienser: 700 g Torskefilet 4 skiver Bacon 200 g Cherrytomter Asparges Rotemos 1 liten Kålerabi (ca 350 g) 2 Gulrøtter (ca. 100g) 3-4 Poteter 1 ss Smør ½ dl Melk Salt og pepper

4 Sett fisken i ovnen, og
– Stek i ca. 10 min.
5 Knekk av den trevlede delen av aspargesen,
– Kok opp lettsaltet vann, – Ha i aspargesen og
– La dem koke i 2-3 min.
– Ha Asparges rett over i iskaldt vann
for rask avkjøling
6 Når kålrot, gulrot og poteter er kokt møre,
– Hell av vannet,
– Tilsett melk og smør, og
– Mos dem
– Smak til med salt og pepper

Ovnsbakt torsk med asparges, tomater og kålrotstappe Ingredienser: 700 g Torskefilet 4 skiver Bacon 200 g Cherrytomter Asparges Rotemos 1 liten Kålerabi (ca 350 g) 2 Gulrøtter (ca. 100g) 3-4 Poteter 1 ss Smør ½ dl Melk Salt og pepper