Ovnsstekt Sei dill- og sitronsaus, er en velsmakende rett, som du lager på omtrent trettifem minutter, alt etter hvor flink du er til å multiaske.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 4 | 30-40 min | Enkel |
Ingredienser:
| 900 g | Poteter |
| 600 g | Seifilet (frosset) |
| Salt og pepper | |
| 3 dl | Rømme |
| 1 terning | Fiskebuljong |
| 1 dl | Vann |
| 1 krukke | Dill |
| 1 | Sitron |
| 4 | Gulerøtter |
| 1 | Pastinakk (Valgfritt) |

Slik gjør du:
| 1 Tin Seien, og – La den renne av |
| 2 Sett ovnen på 225 grader |
| 3 Skrell poteten, og – Kok dem i lettsaltet vann Ca. 20 min. |
| 4 Legg torsken i en ildfast form, – Dryss over salt og pepper |
| 5 Lag sausen: – Ha rømme, buljongterning og vann i en kasserolle – Kok opp – Hakk dillen og tilsett den – – Vask og tørk sitronen – Riv skallet av sitronen, og – Rør det inn i sausen – Smak til med sitronsaft |
| 6 Hell sausen over fisken, og – Sett den i ovnen – La den steke i ca.15 min. |
| 7 Skrell gulerøtter og pastinakk – Skjær dem i skiver, og – Kok dem i lettsaltet vann til de er møre |
| 8 Server fisken med poteter, gulerøtter og pastinakk |


