Havregrynspannekaker er et godt til frokost på late dager, hvor man vil ha noe ekstra godt til frokost.

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
2 | 15 min. | Enkel |
Ingredienser:
3 dl | Hvetemel |
1 dl | Havregryn |
2 ts | Bakepulver |
1 | Egg |
3 dl | Melk |
Slik gjør du:
1 Bland sammen alle ingrediensene Til en klumpfri røre |
2 Sett stekepannen på middels varme, og – Smelt litt smør (ca ½ ts) – Legg 1 ss av røren utover pannen Du kan steke flere i sammen slengen, men antallet avhenger av hvor stor panne du har – Når pannekaken har satt seg, og Det bobler på oversiden – Snu pannekaken og – Stek omtrent like lenge på andre siden – Gjenta til du ikke har mer røre igjen |
3 Serveres varme (i stabel) med blåbærsyltetøy |
