Pasta med laks og fløtesaus

Pasta med laks og fløte består av bare seks ingredienser, og du tilbereder sausen mens spagettien koker. Enkelt, men utrolig godt!

Pasta med laks og fløte Ingredienser: 400 g Spagetti 3 ss Smør 150 g Parmesan (nyrevet) 3 dl Fløte (kremfløte) ½ Paprika (i biter) ¼ Purre (skivet) 100 g Lask (i biter) 3 ss Persille (hakket) https://heidisboble.no/ @heidisboble

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
420 min.Enkel

Ingredienser:

400 gSpagetti
3 ssSmør
150 gParmesan (nyrevet)
3 dlFløte (kremfløte)
½Paprika (i biter)
¼Purre (skivet)
100 gLaks (i biter)
3 ssPersille (hakket)

Slik gjør du:

1 Ha vann og salt i en kasserolle,
– Kok opp og
– Tilsett pastaen,
– Rør rundt, og
(Kok den så vidt «al dente»)
2 Smelt smør i en kasserolle
Middels varme
– Tilsett fløten og parmesan,
– Kok opp mens du rører
– Tilsett paprika og purre
NB! Rør hele tiden
– Tilsett laksen
– Slå ned varmen, og
– La sausen småkoke, mens pastaen koker
– Hakk persille, og
– Tilsett persillen
3 Kok Pastaen så vidt «al dente»
– Hell av vannet
4 Hell sausen over pastaen, og
– Vend den inn til all pasta er dekt med saus
5 Serveres rykende varm,
– Med revet parmesan og
– Gjerne sammen med et godt brød

Pasta med laks og fløte Ingredienser: 400 g Spagetti 3 ss Smør 150 g Parmesan (nyrevet) 3 dl Fløte (kremfløte) ½ Paprika (i biter) ¼ Purre (skivet) 100 g Lask (i biter) 3 ss Persille (hakket) https://heidisboble.no/ @heidisboble