Pasta med laks og fløte består av bare seks ingredienser, og du tilbereder sausen mens spagettien koker. Enkelt, men utrolig godt!

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
4 | 20 min. | Enkel |
Ingredienser:
400 g | Spagetti |
3 ss | Smør |
150 g | Parmesan (nyrevet) |
3 dl | Fløte (kremfløte) |
½ | Paprika (i biter) |
¼ | Purre (skivet) |
100 g | Laks (i biter) |
3 ss | Persille (hakket) |
Slik gjør du:
1 Ha vann og salt i en kasserolle, – Kok opp og – Tilsett pastaen, – Rør rundt, og (Kok den så vidt «al dente») |
2 Smelt smør i en kasserolle Middels varme – Tilsett fløten og parmesan, – Kok opp mens du rører – Tilsett paprika og purre NB! Rør hele tiden – Tilsett laksen – Slå ned varmen, og – La sausen småkoke, mens pastaen koker – Hakk persille, og – Tilsett persillen |
3 Kok Pastaen så vidt «al dente» – Hell av vannet |
4 Hell sausen over pastaen, og – Vend den inn til all pasta er dekt med saus |
5 Serveres rykende varm, – Med revet parmesan og – Gjerne sammen med et godt brød |
