Pytt i panne er bare verdens beste restemat, og en flott måte å bruke opp rester på. Pytt i panne kan serveres til frokost, brunsj, lunsj, middag eller kveldsmat. Skikkelig godt uansett.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 15 min | Enkel |

Ingredienser:
| Poteter (kokte) | |
| Gulerøtter (kokte) | |
| Kjøttrester eller pølse | |
| Egg | |
| Salt, pepper | |
| Smør | |
| Brød (valgfritt) |
Tips Pytt i panne er også godt sammen med rødbeter eller ketchup

Slik gjør du:
| 1 Skjær kokte poteter, gulerøtter og kjøttrester i terninger |
| 2 Smelt smøret i en stekepanne Høy/middels varme |
| 3 Ha potetene, gulerøttene og kjøttet i stekepanna – La det steke til potetene er gylne eller alt er varmt |
| 4 Stek egg |
| 5 Server pytt i panne toppet med egg – Gjerne sammen med litt godt brød |

