Rislapper

Når jeg har rester av risengrynsgrøten er det rislapper som står på menyen – skikkelig godt til kaffen

Rislapper Ingredienser: 5 dl Risengrynsgrøt (ferdig kokt) 2 Egg 2 dl Hvetemel ¼ ts Salt (valgfritt) Smør (til steking) https://heidisboble.no/ @heidisboble

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
3-415 minEnkel

Rislapper Ingredienser: 5 dl Risengrynsgrøt (ferdig kokt) 2 Egg 2 dl Hvetemel ¼ ts Salt (valgfritt) Smør (til steking) https://heidisboble.no/ @heidisboble

Ingredienser:

5 dlRisengrynsgrøt (ferdig kokt)
2Egg
2 dlHvetemel
¼ tsSalt  (valgfritt)
 Smør (til steking)

Rislapper Ingredienser: 5 dl Risengrynsgrøt (ferdig kokt) 2 Egg 2 dl Hvetemel ¼ ts Salt (valgfritt) Smør (til steking) https://heidisboble.no/ @heidisboble

Slik gjør du:

1 Bland sammen grøt, egg, mel og eventuelt salt
2 Stek små pannekaker/lapper i smør På middels varme
3 Serveres med syltetøy

Rislapper Ingredienser: 5 dl Risengrynsgrøt (ferdig kokt) 2 Egg 2 dl Hvetemel ¼ ts Salt (valgfritt) Smør (til steking) https://heidisboble.no/ @heidisboble