Dett er skikkelig gode røde sjokolademuffins, toppet med kremost og krem.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 12 muffins | 90 min. | Enkel |

Ingredienser:
| 90 g | Smør |
| 1 ¾ dl | Sukker |
| 1 | Egg |
| 2 ½ dl | Hvetemel |
| ¾ ss | Kakaopulver |
| 1 ts | Vaniljesukker |
| ½ ts | Bakepulver |
| ½ ts | Natron |
| 1 ¼ dl | Yoghurt (naturell) |
| 2 ts | Pastafarge |
Fyll og topping:
| 125 g | Kremost (Naturell) |
| ½ dl | Melis |
| ½ ts | Vaniljesukker |
| ½ ts | Sitronsaft (presset) |
| 1 dl | Kremfløte |
| Blåbær og bringbær |
Slik gjør du:
| 1 Sett stekeovnen på 180 grader, – Sett muffinsformene på en stekeplate |
| 2 Pisk smør og sukker hvitt |
| 3 Tilsett egget, og – Pisk til røra blir glatt |
| 4 Rør inn de tørre ingrediensene, (mel, kakao, bakepulver, vaniljesukker, natron) Til det blir en jevn deig |
| 5 Rør inn yoghurt og pastafarge Så røra blir rød |

| 6 Ha røra i muffinsformene, og – Sett i stekeovnen, og – La dem steke i 15-20 min. |
| 7 Avkjøles på rist |
| 8 Lag frostingen: – Pisk kremfløten sammen med melis og vaniljesukker til en lett krem, – Rør inn kremost og sitronsaft – Rør til alt er blandet |
| 9 Sprøyt kremosttoppingen på cupmuffinsen, og – Pynt med blåbær og eventuelt bringebær |

