Dette er en herlig, wok med gode asiatiske smaker.

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
4 | 40 min | Enkel |

Ingredienser:
600 g | Kyllingfilet |
2 | Paprika (forskjellig farge) |
4 | Vårløk |
2 fedd | Hvitløk |
1 ss | Olje (Nøytral) |
½ ss | Sesamolje |
½ ss | Risvinseddik |
½ ss | Soyasaus |
½ ss | Sesamfrø (ristede) |
Ris (kokt) |
Marinade:
1 fedd | Hvitløk |
3 ss | Soyasaus |
1 ss | Sur-søt chilisaus |
1 ss | Honning (flytende) |

Slik gjør du:
1 Kok ris etter anvising på pakken |
2 Skjær kyllingen i biter |
3 Bland sammen alle ingrediensene til marinaden |
4 Legg kyllingen i marinaden, og – La den ligge i minst 20 min. |
5 Skjær paprika i strimler og – Skjær vårløken i biter – Rist sesamfrøene |
6 – Stek kyllingen – Ta ut kyllingen |
7 Stek kyllingen |
8 Varm en wok til den er rykende varm – Ha i olje og paprika – Stek paprikaen til den er sotet – Tilsett vårløk og hvitløk, og – La det frese med i ca 1 min. – Tilsett sesamolje, eddik og soya – Ha i kyllingen – Rør rundt – Dryss over sesamfrø |
9 Servers med en gang, sammen med kokt ris |
