Varm sjokolade med krem, er noe av det beste som finnes. Enten som trøstedrikk, eller som noe å varme seg på opp på. – Ja, strengt tatt trenger man jo ikke å være kad heller. Varm sjokolade med krem kan nytes når som helst.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 2-3 | 5 min. | Enkel |
Ingredienser:
| ½ dl | Vann |
| 1 plate | Kokesjokolade (100 g) |
| 6 -7 dl | Melk |
| 1 – 2 dl | Kremfløte |
| ½ – 1 ts | Sukker |

Slik gjør du:
| 1 Kok opp vannet – Ta kasserollen av plata – Brekk opp koksjokoladen i biter, og – Ha dem i vannet – La dem smelte – Rør sjokoladen ut i vannet |
| 2 Tilsett melken, og Varm opp, mens du rører Sjokoladen trenger ikke å koke , bare varmes opp til den er passe varm og sjokoladen godt blandet inn i melken |
| 3 Pisk fløten og sukkeret til krem |
| 4 Hell Sjokoladen i en koppene, – Legg en raus kremdott på toppen, og – NYT! |

