Gode snurrer! Gjærdeigen er tilsatt ost, persille og purre, og snurrene fylles med ost, purre og paprika. Gode å spise slik de er, og flott tilbehør til supper og salater. Nydelig til for eksempel tomatsuppe (for oppskrift trykk HER) eller Sjampinjongsuppe (for oppskrift, trykk HER)

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 20 | 100 min. | Enkel |
Ingredienser:
| 3 ½ dl | Vann |
| 1 pk | Gjær |
| Ca. 600 g | Hvetemel |
| 150 g | Hvitost (revet) |
| ½ bunt | Persille (hakket) |
| ¼ – ½ | Purre (hakket) |
| 1 ts | Salt |
| 2 ts | Sukker |
Fyll:
| 150 g | Ost (revet) |
| ¼ – ½ | Purre i skiver |
| ½ bunt | Persille (hakket) |
| 1 | Paprika (i biter) |
Slik gjør du:
| 1 Rasp osten, og – Hakk persille og purre |
| 2 Rør ut gjæren i det lunkne vannet |
| 3 Tilsett de øvrige ingrediensene |
| 4 Elt deigen i 4-6 min. |
| 5 Dekk deigen med et bakeklede, og – Sett deigen til heving (ca. 45-60 min.) |
| 6 Skjær paprikaen i biter og – Skjær purren i skiver – Ha 1 ss olje i en stekepanne, og – La paprika og purre surre i noen min. svak/ middels varme til de blir myke |

| 7 Hell deigen på et bakstebord – Del den i to – Kjevle den ut til et rektangel – Legg på fyllet – Rull sammen til en pølse, og – Skjær skiver, som – Settes på bakepapirkledd stekeplate |




| 8 Sett stekeovnen på 200 grader – La snurren etterheve i ca 30 min. |
| 9 Pensle eventuelt med egg, og – Stekes i 12 minutter |

