Snurrer med ost, persille, purre og paprika

Gode snurrer! Gjærdeigen er tilsatt ost, persille og purre, og snurrene fylles med ost, purre og paprika. Gode å spise slik de er, og flott tilbehør til supper og salater. Nydelig til for eksempel tomatsuppe (for oppskrift trykk HER) eller Sjampinjongsuppe (for oppskrift, trykk HER)

Snurr med ost, persille, purre og paprika Ingredienser 3 ½ dl Vann 1 pk Gjær Ca. 600 g Hvetemel 150 g Hvitost (revet) ½ bunt Persille (hakket) ¼ - ½ Purre (hakket) 1 ts Salt 2 ts Sukker Fyll: 150 g Ost (revet) ¼ - ½ Purre i skiver ½ bunt Persille (hakket) 1 Paprika (i biter)
Porsjoner Tid Vanskelighetsgrad
20 100 min.   Enkel

Ingredienser:

3 ½ dl Vann
1 pk Gjær
Ca. 600 g Hvetemel
150 g Hvitost (revet)
½ bunt Persille (hakket)
¼ – ½ Purre (hakket)
1 ts Salt
2 ts Sukker

Fyll:

150 g Ost (revet)
¼ – ½ Purre i skiver
½ bunt Persille (hakket)
1 Paprika (i biter)

Slik gjør du:

1 Rasp osten, og
– Hakk persille og purre
2 Rør ut gjæren i det lunkne vannet
3 Tilsett de øvrige ingrediensene
4 Elt deigen i 4-6 min.
5 Dekk deigen med et bakeklede, og
– Sett deigen til heving
(ca. 45-60 min.)
6 Skjær paprikaen i biter og
– Skjær purren i skiver
– Ha 1 ss olje i en stekepanne, og
– La paprika og purre surre i noen min.
svak/ middels varme til de blir myke
Snurr med ost, persille, purre og paprika Ingredienser 3 ½ dl Vann 1 pk Gjær Ca. 600 g Hvetemel 150 g Hvitost (revet) ½ bunt Persille (hakket) ¼ - ½ Purre (hakket) 1 ts Salt 2 ts Sukker Fyll: 150 g Ost (revet) ¼ - ½ Purre i skiver ½ bunt Persille (hakket) 1 Paprika (i biter)
Deigen blir ganske tøff, med grønne prikker fra persillen og purren
7 Hell deigen på et bakstebord
– Del den i to
– Kjevle den ut til et rektangel
– Legg på fyllet
– Rull sammen til en pølse, og
– Skjær skiver, som
– Settes på bakepapirkledd stekeplate
Snurr med ost, paprika, purre og paprika Ingredienser 3 ½ dl Vann 1 pk Gjær Ca. 600 g Hvetemel 150 g Hvitost (revet) ½ bunt Persille (hakket) ¼ - ½ Purre (hakket) 1 ts Salt 2 ts Sukker Fyll: 150 g Ost (revet) ¼ - ½ Purre i skiver ½ bunt Persille (hakket) 1 Paprika (i biter)
Kjevle ut deigen til et rektangel, strø over persille, purre og ost, rull deigen sammen til en pølse før du skjærer skiver, som du setter på en bakepapirkledd stekeplate
8 Sett stekeovnen på 200 grader
– La snurren etterheve i ca 30 min.
9 Pensle eventuelt med egg, og
– Stekes i 12 minutter
Snurr med ost, persille, purre og paprika Ingredienser 3 ½ dl Vann 1 pk Gjær Ca. 600 g Hvetemel 150 g Hvitost (revet) ½ bunt Persille (hakket) ¼ - ½ Purre (hakket) 1 ts Salt 2 ts Sukker Fyll: 150 g Ost (revet) ¼ - ½ Purre i skiver ½ bunt Persille (hakket) 1 Paprika (i biter)
Kaffe og Snurr med ost, persille, purre og paprika

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s