Denne oppskriften fra mormor kokebok gir en skikkelig saftig og god kokoskake, som er holdbar i mange dager. Hvis du vil kan du toppe den med sjokoladeglasur,

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 6 | 60 min | Enkel |

Ingredienser:
| 200 g | Margarin |
| 200 g | Sukker |
| 2 | Egg |
| 200 g | Hvetemel |
| 200 g | Kokosmasse |
| 2 ts | Bakepulver |
| 2 ts | Vaniljesukker |
| 2 dl | Melk |
Topping (valgfritt):
| Ca 1 dl | Melis |
| 2-3 ss | Kaffe |
| 1 ss | Kakao |
| 1 ts | Vaniljesukker |
| Kokoksflak (pynt |

Slik gjør du:
| 1 sett ovnen på 180 grader – Legg bakepapir i en liten langpanne, eller Smør ei rund form ca 22 cm |
| 2 Pisk smør og sukker hvitt og, – Tilsett eggene Ett om gangen, og visp godt sammen mellom hvert egg – Tilsett resten av ingrediensene, og Rør til deigen er glatt og fin |
| 3 Ha røra i forma |
| 4 Stekes i 30 – 40 min. Midterste rille Til den er lys brun |
| 5 La kaka avkjøles i forma |
| 6 Bland sammen ingrediensene til glasuren |
| 7 Smør glasuren over den lunkne kaka – Strø over kokosflak (valgfritt) |

