Saftige brownies med kokos- og sjokoladetopping.

Ingredienser:
| 160 g | Hvetemel |
| 5 ss | Kakao |
| 225 g | Smør |
| 2 ts | Kaffepulver |
| 120 g | Brunsukker |
| 200 g | Sukker (hvitt) |
| 5 | Egg |
| 2 ts | Vaniljesukker |
Kokostopping:
| 180 g | Kondensertmelk (søt) |
| 1 ts | Vaniljesukker |
| ¼ ts | Salt |
| 400 g | Kokos |
| 220 g | Melis |
Sjokoladetopping:
| 220 g | Sjokolade (mørk) |
| 1 ts | Sirup (hvit) eller glukose |
| 115 g | Smør |

Slik gjør du:
| 1 Sett stekeovnen på 175 °C |
| 2 Bland sammen alle de tørre ingrediensene |
| 3 Smelt smør i en kasserolle, Sammen med kaffepulveret – Rør til det har smeltet – Slå av plata og tilsett sukkeret, – Rør til det er godt blandet |
| 4 Tilsett smør og sukker blandingen til de tørre ingrediensene – Ha i eggene, og Rør godt til alt er godt blandet |
| 5 Røra helles i en liten, smurt langpanne – Settes i ovnen og stekes i 30 min. (ikke stek dem lengre enn 30 min., for overstekte Brownies er ikke spesielt godt) – Avkjøles på rist, og – Settes i fryseren i 30 min. |
| 6 Lag kokostoppingen: – Rør sammen melken og vaniljesukkeret – Bland inn kokos og melis – Bre blandingen over Browniesene – Sett kaken i kjøleskapet til toppingen har stivnet (ca. 1 time) |
| 7 Lag sjokoladetoppingen: – Ha alle ingrediensene i en ildfast skål, og – Sett skålen over kokende vann til alt har smeltet – Hell sjokoladetoppinen forsiktig over kokostoppingen., og – Sett kaken i kjøleskapet i ca. 1 time |
| 8 Deles i firkanter, og nytes |

