Brownies med kokos- og sjokoladetopping

Saftige brownies med kokos- og sjokoladetopping.

Brownies med kokos- og sjokoladetopping  Ingredienser:  160 g	Hvetemel 5 ss	Kakao  225 g	Smør 2 ts	Kaffepulver 120 g	Brunsukker 200 g	Sukker (hvitt) 5 	Egg 2 ts	Vaniljesukker   Kokostopping:  180 g	Kondensertmelk (søt) 1 ts	Vaniljesukker  ¼ ts	Salt 400 g	Kokos 220 g	Melis  Sjokoladetopping: 220 g	Sjokolade (mørk) 1 ts	Sirup (hvit) eller glukose 115 g	Smør

Ingredienser:

160 gHvetemel
5 ssKakao
225 gSmør
2 tsKaffepulver
120 gBrunsukker
200 gSukker (hvitt)
5Egg
2 tsVaniljesukker

Kokostopping:

180 gKondensertmelk (søt)
1 tsVaniljesukker
¼ tsSalt
400 gKokos
220 gMelis

Sjokoladetopping:

220 gSjokolade (mørk)
1 tsSirup (hvit) eller glukose
115 gSmør
Brownies med kokos- og sjokoladetopping Ingredienser: 160 g Hvetemel 5 ss Kakao 225 g Smør 2 ts Kaffepulver 120 g Brunsukker 200 g Sukker (hvitt) 5 Egg 2 ts Vaniljesukker Kokostopping: 180 g Kondensertmelk (søt) 1 ts Vaniljesukker ¼ ts Salt 400 g Kokos 220 g Melis Sjokoladetopping: 220 g Sjokolade (mørk) 1 ts Sirup (hvit) eller glukose 115 g Smør

Slik gjør du:

1 Sett stekeovnen på 175 °C
2 Bland sammen alle de tørre ingrediensene
3 Smelt smør i en kasserolle, Sammen med kaffepulveret
– Rør til det har smeltet
– Slå av plata og tilsett sukkeret,
– Rør til det er godt blandet
4 Tilsett smør og sukker blandingen til de tørre ingrediensene
– Ha i eggene, og
Rør godt til alt er godt blandet
5 Røra helles i en liten, smurt langpanne
– Settes i ovnen og stekes i 30 min.
(ikke stek dem lengre enn 30 min., for overstekte Brownies er ikke spesielt godt)
– Avkjøles på rist, og
– Settes i fryseren i 30 min.
6 Lag kokostoppingen:
– Rør sammen melken og vaniljesukkeret
– Bland inn kokos og melis –
Bre blandingen over Browniesene
– Sett kaken i kjøleskapet til toppingen har stivnet
(ca. 1 time)
7 Lag sjokoladetoppingen: –
Ha alle ingrediensene i en ildfast skål, og
– Sett skålen over kokende vann til alt har smeltet
– Hell sjokoladetoppinen forsiktig over kokostoppingen., og
– Sett kaken i kjøleskapet i ca. 1 time
8 Deles i firkanter, og nytes
Brownies med kokos- og sjokoladetopping Ingredienser: 160 g Hvetemel 5 ss Kakao 225 g Smør 2 ts Kaffepulver 120 g Brunsukker 200 g Sukker (hvitt) 5 Egg 2 ts Vaniljesukker Kokostopping: 180 g Kondensertmelk (søt) 1 ts Vaniljesukker ¼ ts Salt 400 g Kokos 220 g Melis Sjokoladetopping: 220 g Sjokolade (mørk) 1 ts Sirup (hvit) eller glukose 115 g Smør

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s