Saftige brownies med kokos- og sjokoladetopping.

Ingredienser:
160 g | Hvetemel |
5 ss | Kakao |
225 g | Smør |
2 ts | Kaffepulver |
120 g | Brunsukker |
200 g | Sukker (hvitt) |
5 | Egg |
2 ts | Vaniljesukker |
Kokostopping:
180 g | Kondensertmelk (søt) |
1 ts | Vaniljesukker |
¼ ts | Salt |
400 g | Kokos |
220 g | Melis |
Sjokoladetopping:
220 g | Sjokolade (mørk) |
1 ts | Sirup (hvit) eller glukose |
115 g | Smør |

Slik gjør du:
1 Sett stekeovnen på 175 °C |
2 Bland sammen alle de tørre ingrediensene |
3 Smelt smør i en kasserolle, Sammen med kaffepulveret – Rør til det har smeltet – Slå av plata og tilsett sukkeret, – Rør til det er godt blandet |
4 Tilsett smør og sukker blandingen til de tørre ingrediensene – Ha i eggene, og Rør godt til alt er godt blandet |
5 Røra helles i en liten, smurt langpanne – Settes i ovnen og stekes i 30 min. (ikke stek dem lengre enn 30 min., for overstekte Brownies er ikke spesielt godt) – Avkjøles på rist, og – Settes i fryseren i 30 min. |
6 Lag kokostoppingen: – Rør sammen melken og vaniljesukkeret – Bland inn kokos og melis – Bre blandingen over Browniesene – Sett kaken i kjøleskapet til toppingen har stivnet (ca. 1 time) |
7 Lag sjokoladetoppingen: – Ha alle ingrediensene i en ildfast skål, og – Sett skålen over kokende vann til alt har smeltet – Hell sjokoladetoppinen forsiktig over kokostoppingen., og – Sett kaken i kjøleskapet i ca. 1 time |
8 Deles i firkanter, og nytes |
