Denne kaken er inspirert av Budapestkake men det er ikke en Budapest kake – det er egentlig bare en marengsbunn, fylt med krem og jordbær som er rullet sammen. Men selv om det ikke er en ekte Budapestkake er den utrolig god!

Ingredienser:
| 6 | Eggehviter |
| 4 dråper | Sitron |
| 2 dl | Sukker |
| 1½ ss | Maisenna |
| 1½ ss | Vaniljesukker |
Fyll og pynt:
| 3 dl | Krem |
| 1 kurv | Jordbær |
| Sjokolade (smeltet) |

Slik gjør du:
| 1 Sett stekeovnen på 170 grader |
| 2 Dekk bunnen av en langpanne med bakepapir |
| 3 Pisk eggehviter, sukker og sitrondråper til stiv marengs |
| 4 Bland maisenna og vaniljesukker, og – Vend det inn i marengsen |
| 5 Fordel blandingen i langpannen |
| 6 Stek midt i ovnen i ca 15-20 minutter (Pass godt på når det nærmer seg slutten av steketiden, det er viktig at marengsen ikke blir for mørk) |
| 7 Avkjøles (på sukret bakepapir) før rulling |
| 8 Pisk fløten til krem. – Spre utover kaken og fordel bær over. – Rull sammen til en rullekake og – Server i skiver |

TIPS! Denne kaken er flott å fryse, og den smaker faktisk best litt halvfrossent!
