Chorizo a la sidra er en skkkelig god Tapas rett. Den kan enten spises som den er sammen med et godt brød slik som focaccia eller sammen med flere andre tapasretter.
| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 4 -6 | 15-20 min. | Enkel |

Ingredienser:
| 1 ss | Olje (oliven) |
| 1 | Løk (liten) |
| 1 ½ ss | Paprikapulver |
| 1 dl | Eplesider (4.5 %) |
| ¾ dl | Buljong (Kylling) |
| 1 | Laurbærblad |
| 300 g | Chorizoer |
| 2 ts | Eplesidereddik |

Slik gjør du:
| 1 Hakk løken |
| 2 Varm oljen i en kasserolle og – Surr løken på middelsvarme til den er myk og blank (ca 5 min.) |
| 3 Tilsett paprikaen og – La det surre ca. 1 min. |
| 4 Tilsett eplesider, buljong og laurbærblader, og – Kok opp, – Slå ned varmen, og – La det småkoke i 5 min. Eller til sausen har kokt litt inn – Rør inn eddik og persille – Smak til med salt og pepper |
| 5 Serveres varmt |
| 5 Serveres varmt Gjerne sammen med focaccia |

Foreslått tilbehør:






