Eggerøre med avokado

Eggerøre toppet med avokado er skikkelig digg. Jeg synes eggerøra blir best når den blir tilberedt på lav temperatur – da tar det sånn 7- 10 min. Da blir den skikkelig silkemyk og kremet. Nå er det ikke noe i veien for å steke den på mye kortere tid. Da må du bare øke varmen på plata. Ulempen er da at blir eggerøren tørrere og mindre kremet.

Eggerøre Ingredienser: ½ - 1 ss Smør 3 Egg 3 ss Melk (eller vann) 1 ss Gressløk (hakket) - valgfritt 1 ss Persille (hakket) - valgfritt Salt og pepper

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
210 min.Enkel

Ingredienser:

½ – 1 ssSmør
3Egg
3 ssMelk (eller vann)
1 ssGressløk (hakket) – valgfritt
1 ssPersille (hakket) – valgfritt
 Salt og pepper

Topping:

Avokado (skivet)
Tomat og agurk

Eggerøre Ingredienser: ½ - 1 ss Smør 3 Egg 3 ss Melk (eller vann) 1 ss Gressløk (hakket) - valgfritt 1 ss Persille (hakket) - valgfritt Salt og pepper

Slik gjør du:

1 Sett en stekepanne på middels/lav varme
– Ha i smør
2 Visp sammen egg, melk, salt og pepper
3 Hell blandingen stekepanna, og
– Rør med stekespade eller sleiv til røra har stivnet og
er ferdig (det tar mellom 5-10 min.)
4 Hakk litt gressløk og/eller persille og rør inn
5 Serveres varm eller romtemperert
6 Skjær Avokado, tomat og agurk i skiver,
7 Legg eggerøra på en skive brød,
– Legg over Avokado, tomat og agurk
Eggerøre Ingredienser: ½ - 1 ss Smør 3 Egg 3 ss Melk (eller vann) 1 ss Gressløk (hakket) - valgfritt 1 ss Persille (hakket) - valgfritt Salt og pepper