Eggerøre toppet med avokado er skikkelig digg. Jeg synes eggerøra blir best når den blir tilberedt på lav temperatur – da tar det sånn 7- 10 min. Da blir den skikkelig silkemyk og kremet. Nå er det ikke noe i veien for å steke den på mye kortere tid. Da må du bare øke varmen på plata. Ulempen er da at blir eggerøren tørrere og mindre kremet.

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
2 | 10 min. | Enkel |
Ingredienser:
½ – 1 ss | Smør |
3 | Egg |
3 ss | Melk (eller vann) |
1 ss | Gressløk (hakket) – valgfritt |
1 ss | Persille (hakket) – valgfritt |
Salt og pepper |
Topping:
Avokado (skivet) | |
Tomat og agurk |

Slik gjør du:
1 Sett en stekepanne på middels/lav varme – Ha i smør |
2 Visp sammen egg, melk, salt og pepper |
3 Hell blandingen stekepanna, og – Rør med stekespade eller sleiv til røra har stivnet og er ferdig (det tar mellom 5-10 min.) |
4 Hakk litt gressløk og/eller persille og rør inn |
5 Serveres varm eller romtemperert |
6 Skjær Avokado, tomat og agurk i skiver, |
7 Legg eggerøra på en skive brød, – Legg over Avokado, tomat og agurk |
