Eplechips er godt som snacks og flott som pynt. De er også gode å ha ved siden av matpakken, og spise som snacks før og eller etter lunsj.

Ingredienser:
Ca. ½ kg | Epler |
Slik gjør du:
1 Sett stekeovnen på 90 grader varmluft, og – Legg bakepapir på stekeplater |
2 Vask eplene og tørk dem godt Du kan fjerne skall og kjernehus hvis du vil – Skjær eplene i tynne skiver (2-3 mm) |
3 Legg eple skivene tett i tett på stekeplaten(e) IKKE overlappende |
4 Sett eplene i ovnen, – La dem stå i 60- 90 min – Snu eplene, og – La dem stå i 60-90 min. til Hvis eplene ikke er helt tørre og sprø enda, kan du la dem fortsette å steke Eventuelt slå ned til 50 grader og la dem stå natta over |
5 oppbevares på tørre glass eller i plastposer |


