Eplemuffins med kanel og eplemos – skikkelig godt.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 12 | 25 min. | Lett |
Ingredienser:
| 1½ dl | Sukker |
| 100 g | Smør /margarin (smeltet) |
| 2 | Egg |
| 2½ dl | Hvetemel |
| 1 ts | Bakepulver |
| 1 ts | Vaniljesukker |
| 1 ts | Kanel |
| 1 dl | Melk |
| 1 dl | Eplemos |
Tips! Du kan godt bruke eplemos kjøpt i butikken til disse muffinsene, eller du bruke hjemmelaget eplemos.
Pynt:
| 2-3 ss | Melis |
| 2-3 ts | Vann (sitronsaft) |

Slik gjør du:
| 1 Sett stekeovnen på 200°C |
| 2 Ha sukkeret i en bolle, – Hell over smeltet smør, – Pisk noen minutter |
| 3 Tilsett et egg om gangen, og – Pisk kraftig mellom hvert egg |
| 4 Ha i resten av ingrediensene. |
| 5 Deigen fordeles i muffinsformer som fylles ½ fulle |
| 6 Lag en fordypning og – Legg i 1 ts eplemos |
| 7 Stekes i ca 15 min. |
| 8 Avkjøles på rist |
| 9 Bland sammen melis og vann (sitronsaft) |
| 10 Sprøyt muffinsene med litt melis |
Tilbehør:








