Dette er en skikkelig god, og litt sterk indisk middagsrett. Serveres med Naanbrød, og/eller Gul ris.
| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 4 | Enkel/middels |
Ingredienser:
| 4 ss | Olje |
| 1 ss | Sennepsfrø |
| 1 | Løk |
| 3 fedd | Hvitløk |
| 30 | Karri blader /Curry leaves |
| 1 ss | Karri (eller en terning) |
| 2 ts | Kajennepepper/chilipulver |
| 2 ts | Koriander |
| 2 ts | Gurkemeie |
| 1 bx | Tomater (ca. 400 g) |
| 1 ss | 1 ss eddik (7 %) |
| 1 ss | Brunt sukker |
| 1 ts | Salt |
| 2 | Chilier (grønne) |
| 700 g | Fisk (hvit) |
Slik gjør du:
| 1 Skrell løken, og – Hakk den – Hakk hvitløken |
| 2 Ha oljen i en stekepanne, og – La den varmes på middels varme |
| 3 Tilsett sennepsfrø, og – Stek i 30 sek, – Tilsett løk og hvitløk, og – La det steke over middels/svak varme i 10 min. Til alt er blitt mykt og lyst gyllent |
| 4 Tilsett karriblader (Curry leaves) chili, gurkemeie og koriander – La det steke i 2-3 min. |
| 5 Rør inn tomater, salt og tamarin, og – Skjær den gønne chilien i skiver, og tilsett NB! Du bestemmer selv om du tar vekk frøene fra chilien eller ikke – La det koke videre i 15 min. Eller til sausen er redusert noe ned |
| 6 Tilsett fisken, og – La det trekke i 5-6 min. |
| 7 Serveres med ris og/eller nanbrød |
Anbefalt tilbehør:
eller





