Fiskeboller i hvitsaus med reker og dill lagt i terteskjell er en flott forrett. Kanskje litt retro, men enkel å lage og utrolig godt.

| Porsjoner: | Tid: | Vanskelighetsgrad |
| 4 | 30 min. | Enkel |
Ingredienser:
| 2 plater | Butterdeig |
| 1 | Egg (sammenvispet) |
| 1 pk | Fiskeboller (små suppeboller) |
| 2 ss | Hvetemel |
| 4 dl | Melk |
| ½ ts | Salt |
| ½ ts | Pepper (gjerne hvit) |
| Reker | |
| 4 kvister | Dill (pynt) |
Tips! Du kan bytte ut noe av melka med kraften fra bollene og fløte, om du ønsker

Slik gjør du:
| 1 Sett stekeovnen på 200 grader eller det som står på butterdeigpakken – Ta butterdeigplatene ut av fryseren, og – La dem ligge i romtemperatur i ca 10 min |
| 2 Del Butterdeigplatene i 2 så du får 4 like store biter – Skjær et snitt rundt butterdeigenbitene ca 2 cm fra kanten hel veien rundt, men ikke igjennom platene – Pensle med egg – Stekes i 15- 20 min til butterdeigen har hevet seg og er gyllen |
| 3 Lag hvit saus: – Kok opp 3 ½ dl melk – Rør melet ut i den resten av melken – Tilsett mel- og melkeblandingen, mens du rører – Kok opp under omrøring – La sausen småkoke i 3-5 min., mens du rører – Smak til med salt og pepper, og event. karri – Ta sausen av varmen |
| 4 Tilsett fiskebollene |
| 5 Rør rundt, og – Gi alt et raskt oppkok – Tilsett rekene |
| 6 Skjær ut lokket på butterdeigskjellene – Ta ut litt av innmaten, og – Fyll opp med fiskebollene hvitsaus – Pynt med reker og dill – Serveres umiddelbart |

