Focaccia etter oppskrift fra Baker Brun

| Porsjoner: | Tid: | Vanskelighetsgrad |
| 1 | 90 min | Enkel |
Ingredienser:
| 10 dl | Hvetemel |
| 1 pk | Tørrgjær |
| 5 dl | Vann (fingervarmt) |
| ½ ts | Salt |
| 1 ts | Sukker |
| 2 ss | Olivenolje |
| Flaksalt, oliven, olivenolje |
Slik gjør du:
| 1 Bland alt det tørre i en bakstebolle |
| 2 Tilsett vann |
| 3 Elt deigen godt |
| 4 Tilsett oljen |
| 5 Heves til i ca 30 min |
| 6 Ha deigen i ei godt smurt panne (20X30 cm) |
| 7 Sett ovnen på 200 grader |
| 8 Etterhev, mens ovnen blir varm |
| 9 Strø flaksalt, rosmarin, oliven på toppen etter ønske |
| 10 Stekes i ca 40 min. |
| 11 Avkjøles på rist |

Oppskriften er fra Baker Brun (2018), “Våre beste oppskrifter. 125 år med tradisjonsbakst” , og er gjengitt med tillatelse fra Baker Brun.
