Focaccia etter oppskrift fra Baker Brun

Focaccia etter oppskrift fra Baker Brun

Focacica etter oppskrift fra Baker Brun Ingredienser 10 dl Hvetemel 1 pk Tørrgjær 5 dl Vann (fingervarmt) ½ ts Salt 1 ts Sukker 2 ss Olivenolje Flaksalt, oliven, olivenolje
Porsjoner: Tid: Vanskelighetsgrad
1 90 min Enkel

Ingredienser:

10 dl Hvetemel
1 pk Tørrgjær
5 dl Vann (fingervarmt)
½ ts Salt
1 ts Sukker
2 ss Olivenolje
   
  Flaksalt, oliven, olivenolje

Slik gjør du:

1 Bland alt det tørre i en bakstebolle
2 Tilsett vann
3 Elt deigen godt
4 Tilsett oljen
5 Heves til i ca 30 min
6 Ha deigen i ei godt smurt panne
(20X30 cm)
7 Sett ovnen på 200 grader
8 Etterhev, mens ovnen blir varm
9 Strø flaksalt, rosmarin, oliven på toppen etter ønske
10 Stekes i ca 40 min.
11 Avkjøles på rist
Focacica etter oppskrift fra Baker Brun Ingredienser 10 dl Hvetemel 1 pk Tørrgjær 5 dl Vann (fingervarmt) ½ ts Salt 1 ts Sukker 2 ss Olivenolje Flaksalt, oliven, olivenolje

Oppskriften er fra Baker Brun (2018), “Våre beste oppskrifter. 125 år med tradisjonsbakst” , og er gjengitt med tillatelse fra Baker Brun.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s