Focaccia etter oppskrift fra Baker Brun

Focaccia etter oppskrift fra Baker Brun

Focacica etter oppskrift fra Baker Brun Ingredienser 10 dl Hvetemel 1 pk Tørrgjær 5 dl Vann (fingervarmt) ½ ts Salt 1 ts Sukker 2 ss Olivenolje Flaksalt, oliven, olivenolje
Porsjoner: Tid: Vanskelighetsgrad
1 90 min Enkel

Ingredienser:

10 dl Hvetemel
1 pk Tørrgjær
5 dl Vann (fingervarmt)
½ ts Salt
1 ts Sukker
2 ss Olivenolje
   
  Flaksalt, oliven, olivenolje

Slik gjør du:

1 Bland alt det tørre i en bakstebolle
2 Tilsett vann
3 Elt deigen godt
4 Tilsett oljen
5 Heves til i ca 30 min
6 Ha deigen i ei godt smurt panne
(20X30 cm)
7 Sett ovnen på 200 grader
8 Etterhev, mens ovnen blir varm
9 Strø flaksalt, rosmarin, oliven på toppen etter ønske
10 Stekes i ca 40 min.
11 Avkjøles på rist
Focacica etter oppskrift fra Baker Brun Ingredienser 10 dl Hvetemel 1 pk Tørrgjær 5 dl Vann (fingervarmt) ½ ts Salt 1 ts Sukker 2 ss Olivenolje Flaksalt, oliven, olivenolje

Oppskriften er fra Baker Brun (2018), «Våre beste oppskrifter. 125 år med tradisjonsbakst» , og er gjengitt med tillatelse fra Baker Brun.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s