Frokostmuffins

Av og til bruker jeg å lage disse muffinsene til frokost. De er bare nydelige. Vi spiser dem så og si rett fra ovnen, sammen med smør, syltetøy eller honning. NAM …

Frokostmuffins Ingredienser 75 g Smør 250 g Hvetemel 2 ts Bakepulver ½ ts Natron 50 g Sukker 1 dl Appelsinjuice 1 dl Melk 1 Egg
Porsjoner Tid Vanskelighetsgrad
12 25 min Enkel

Ingredienser:

75 g Smør
250 g Hvetemel
2 ts Bakepulver
½ ts Natron
50 g Sukker
1 dl Appelsinjuice
1 dl Melk
1 Egg

Slik gjør du:

1 Sett stekeovnen på 200°C
2 Smelt smør (og sett det til side)
3 Bland alt det tørre i en bakebolle
4 Mål opp melk og appelsinjuice,
– Pisk inn egget, og
– Det avkjølte smeltede smøret
5 Hell de våte ingrediensene i de tørre, og
– Rør lett sammen
(røren blir full av klumper, men det er slik den skal være.
Trikset med muffins er at det ikke må jobbes for mye med røren)
6 Fyll røren i 12 muffinsformer
(som står i et muffinsbrett)
7 Stekes i ca. 20 minutter
8 Spises lunke med smør og syltetøy eller honning
Frokostmuffins Ingredienser 75 g Smør 250 g Hvetemel 2 ts Bakepulver ½ ts Natron 50 g Sukker 1 dl Appelsinjuice 1 dl Melk 1 Egg
Nystekte frokostmuffins med jordbærsyltetøy – NAM

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s