Gargarnelli med smør og parmesan

Smør og parmesan er skikkelig godt på hjemmelaget garganelli. Det er ikke så vanskelig å lage Garganelli. Det du trenger er et garganellibrett eller noe lignende for å rulle pastaene på (trykk HER, for å se hvordan du ruller garganelli).

Garganelli med smør Ingredienser 500 g mel 5 egg smør parmesan https://heidisboble.no/ @heidisboble

Porsjoner Tid Vanskelighetsgrad
4 – 5 20 + 30 min Middels

Ingredienser:

1 porsjon Garganelli
Smør
Parmesan

Slik gjør du:

1 Lag Garganelli – som beskrevet HER

Garganelli med smør Ingredienser 500 g mel 5 egg smør parmesan https://heidisboble.no/ @heidisboble
Ferdig rullete garganellig – klar til koking

2 Kok opp vann med salt
skal være like salt som Adriaterhavet
3 Smelt smør
4 Ha garganelliene i det kokende vannet
5 Ikke kok for lenge,
de er ferdige når de skifter farge
Jo tykkere pastaen er, jo lengre koketid
6 Hell av vannet eller ta ut pastaen og
– Vend pastaen i smeltet smør og parmesan
– Dryss parmesan på toppen
7 Serveres umiddelbart

Her finner du oppskrifter på flere pasta-sauser og -typer

Garganelli med smør Ingredienser 500 g mel 5 egg smør parmesan https://heidisboble.no/ @heidisboble

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s