Dette er Baker Bruns opopskrift på Glutenfrie eplemuffins. Oppskriften gir åtte små eller fire store, saftige eplemuffins.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 8 | 60 min. | Enkel |
Ingredienser:
| 100 g | Smør |
| 130 g | Sukker |
| 2 | Egg |
| 170 g | Glutenfritt mel |
| 1 ½ ts | Bakepulver |
| 2 klyper | Salt |
| 2 ts | Vaniljesukker |
| 2 | Epler (skrelte og delt i tynne skive) |
| 2 ts | Kanel (malt) |
| 1 ss | Sukker |
| Muffinsformer |
Slik gjør du:
| 1 Sett ovnen på 200 grader – Smelt smøret, og – Mål opp de tørre ingrediensene |
| 2 Visp egg og sukker til eggedosis |
| 3 Bland sammen, og – Visp til røren er glatt og fin |
| 4 Skrell eplene og – Skjær dem i tynne skiver – Dypp dem i sukker og kanel |
| 5 Fordel røren i muffinsformer, og – Legg epleskivene ned i hver muffinsform |
| 6 Stekes midt i ovnen, i ca. 15-20 min. – Avkjøles på rist |


Oppskriften er fra Baker Brun (2018), “Våre beste oppskrifter. 125 år med tradisjonsbakst” , og er gjengitt med tillatelse fra Baker Brun.
