Gochujangmajones

Dette blir en smaksrik asiatiskinspirert majones som passer bra sammen med sjømat slik som feks. sushi, sushibowl, kamskjell mm.

Gochujangmajones Ingredienser: 1 Eggeplomme (romtemperert) 1 ts (Risvins)eddik 2 – 2½ dl Olje (nøytral) ½ ts Sesamolje ½ - 1 ss Gochujang (sunchang red pepper paste) Salt https://heidisboble.no/ @heidisboble

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
5-85 minEnkel

Ingredienser:

1Eggeplomme (romtemperert)
1 ts(Risvins)eddik
2 – 2½ dlOlje (nøytral)
½ tsSesamolje
½ – 1 ssGochujang (sunchang red pepper paste)
 Salt

Gochujang (sunchang red pepper paste)

1 Ha egg, eddik og litt salt i en sylinder
(som passer stavmikseren)
2 Ha i oljen og kjør med stavmikser
3 Ha i sesamolje og Gochujang, og
– Rør forsiktig sammen
4 Smakt til med salt og eventuelt mer Gochujang

Gochujangmajones Ingredienser: 1 Eggeplomme (romtemperert) 1 ts (Risvins)eddik 2 – 2½ dl Olje (nøytral) ½ ts Sesamolje ½ - 1 ss Gochujang (sunchang red pepper paste) Salt https://heidisboble.no/ @heidisboble