Denne Grønnsakssuppen lager du på 1-2-3.

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
3-4 | 15 – 20 min. | Enkel |
Ingredienser:
6 | Poteter |
3 | Gulerøtter |
¼ | Kålrabi |
½ | Purreløk |
2-4 | Pølser |
7 ½ dl | Grønnsakkraft (eller vann og buljong) |
1 ss | Persille (hakket, men valgfritt) |
Slik gjør du:
1 Skrell grønnsakene, – Skjær dem i passe store biter – Hakk persillen og – Skjær pølser og purre i skiver |
2 Ha grønnsakene i en kasserolle, – Hell over grønnsakkraften, og – Kok opp – Slå ned varmen og – La det småkoke |
3 Når grønnsakene begynner å bli møre, – Tilsett pølser og eventuelt persille, og – Kok til alt grønnsakene er møre og pølsebitene varme |
4 Serveres rykende varmt Sammen med for eksempel Lyst brød med rugmel |

Anbefalt tilbehør: