Hamburgerrygg (kessler) i kremet sur-søt saus er en enkel midddag. Du kan enten lage alt i en ildfast form eller du kan koke risen ved siden av. – det er opp til deg. Likevel denne middagen har 5 min forberedele og er helt ferdig på under 30 minutter.

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
3-4 | 20-30 min | Enkel |
Ingredienser:
300 g | Hamburgerrygg |
1 ½ dl | Melk |
½ dl | Fløte |
½ dl | Sur-søt chilisaus |
Salt, pepper | |
1 pk | Grønnsaksblanding (frossen, valgfritt) |
4 ½ dl | Ris |

Slik gjør du:
1 Sett ovnen på 225 grader |
2 Vask og skyll risen – Legg den i en ildfast form |
3 Tøm grønnsaksblandingen over risen |
4 Skjær hamburgerryggen i skiver – Legg den over risen og grønnsakene |
5 Bland sammen melk, fløte og chilisaus – Hell blandingen over alt i den ildfaste forma |
6 Stekes i 15.20 minutter |


