Hamburgerrygg (kessler) i kremet sur-søt saus

Hamburgerrygg (kessler) i kremet sur-søt saus er en enkel midddag. Du kan enten lage alt i en ildfast form eller du kan koke risen ved siden av. – det er opp til deg. Likevel denne middagen har 5 min forberedele og er helt ferdig på under 30 minutter.

Hamburgerrygg (kessler) i kremet sur-søt saus Ingredienser: 300 g Hamburgerrygg 1 ½ dl Melk ½ dl Fløte ½ dl Sur-søt chilisaus Salt, pepper 1 pk Grønnsaksblanding (frossen, valgfritt) 4 ½ dl Ris https://heidisboble.no/ @heidisboble

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
3-420-30 minEnkel

Ingredienser:

300 gHamburgerrygg
1 ½ dlMelk
½ dlFløte
½ dlSur-søt chilisaus
 Salt, pepper
1 pkGrønnsaksblanding (frossen, valgfritt)
4 ½ dlRis

Hamburgerrygg (kessler) i kremet sur-søt saus Ingredienser: 300 g Hamburgerrygg 1 ½ dl Melk ½ dl Fløte ½ dl Sur-søt chilisaus Salt, pepper 1 pk Grønnsaksblanding (frossen, valgfritt) 4 ½ dl Ris https://heidisboble.no/ @heidisboble
Hvis du ønsker kan du koke risen på vanlig måte for seg, og serve den ved siden av.

Slik gjør du:

1 Sett ovnen på 225 grader
2 Vask og skyll risen
– Legg den i en ildfast form
3 Tøm grønnsaksblandingen over risen
4 Skjær hamburgerryggen i skiver
– Legg den over risen og grønnsakene
5 Bland sammen melk, fløte og chilisaus
– Hell blandingen over alt i den ildfaste forma
6 Stekes i 15.20 minutter