Er en skikkelig frokostfavoritt. Men de passer også godt til ettermiddagskaffen som et alternativ til vafler.

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
4 | 20 min. | Enkel |
Ingredienser:
200 g | Havregryn (eller havremel) |
1 ts | Bakepulver |
2 | Egg |
3 dl | Melk |
Smør (til steking) |
Slik gjør du:
1 Kjør havregrynene i foodprosessor til det blir litt grovt «mel» |
2 Tilsett resten av ingrediensene, og – Bland godt til jevn røre |
3 Ha litt smør i en stekepanne – Legg i ca. 1 ss røre per havrelapp – Når røren har svellet opp og blitt litt ”boblete” kan du vende dem med en stekespade |
4. Legg de ferdige pannekakene oppå hverandre på et fat eller en tallerken – Serves nystekte, – Gjerne sammen med syltetøy eller ost |
