Vaniljekrem (Heidis enkle)

Jeg orker ikke å skille eggeplommer og eggehvite når jeg laget vaniljekrem, og ikke gidder jeg å koke opp melken først og sånn. Jeg har bare alt i en kasserolle og så koker jeg det bare opp – ikke på full guff, men sånn litt forsiktig . Det fungerer hver gang! Her er min oppskrift.

Heidis enkle vaniljekrem Ingredienser: 6 dl Melk 2 Egg 50 g Maizenna 1 ss Vaniljesukker 1 ss Sukker
En porsjon av Heidis enkle vaniljekrem

Ingredienser:

6 dl Melk
2 Egg
50 g Maizenna
1 ss Vaniljesukker
1 ss Sukker

Slik gjør du:

Ha alt i en kasserolle
Kok opp under omrøring
Kok i 3 minutter
Helles over på et fat, legg plast over (helt ned til kremen)
Avkjøles
Pisk opp før bruk
Heidis enkle vaniljekrem Ingredienser: 6 dl Melk 2 Egg 50 g Maizenna 1 ss Vaniljesukker 1 ss Sukker
1. La vaniljekremen koke i 3 minutter 2. La den avkjøle under plast 3. Piskes opp før bruk