Jordbærsuppe

Jordbærsuppe er en frisk og god dessert som kan spises som den er eller sammen med kremdott, vaniljeis og/eller panna cotta

Jordbærsuppe med pannacotta Ingredienser: 500 g Jordbær (frosne) 1 Eple (skrelt og skjært i biter) 1 ss Sitronsaft 2 ½ dl Vann 1 ss Honning Pynt: Jordbær (ferske) Krem (pisket) Pannacotta plain Ingredienser: 3 plater Gelatin 2 ½ dl Melk 2 ½ dl Kremfløte 1 ss Vaniljesukker (eller ½ vaniljestang) 25 g Sukker https://heidisboble.no/ @heidisboble

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
420 min.Enkel

Ingredienser:

500 gJordbær (frosne)
1Eple (skrelt og skjært i biter)
1 ssSitronsaft
2 ½ dlVann
1 ssHonning

Pynt:

 Jordbær (ferske)
 Krem (pisket)

Slik gjør du:

1 Skrell eplene og fjern kjernehus
– Skjær det i biter
2 Ha alt i en kasserolle
3 Kok opp,
– Slå ned varmen,
– La det koke noen minutter
– Bruk stavmikseren og
– Kjør til en jevn konsistens
– La suppa putre i ca 15 min.
– Smak til med honning
4 Sil av hvis du ønsker, og
– La den stå til den får romtemperatur
5 Skjær eventuelt de friske jordbærene i skiver og
– Fordel dem i porsjonsformer
– Hell suppa forsiktig over
6 Legg på en kremklatt, og
– Server med e gang

Tips! Denne jordbærsuppa kan også serveres kjøleskapskald.

Jordbærsuppe med pannacotta Ingredienser: 500 g Jordbær (frosne) 1 Eple (skrelt og skjært i biter) 1 ss Sitronsaft 2 ½ dl Vann 1 ss Honning Pynt: Jordbær (ferske) Krem (pisket) Pannacotta plain Ingredienser: 3 plater Gelatin 2 ½ dl Melk 2 ½ dl Kremfløte 1 ss Vaniljesukker (eller ½ vaniljestang) 25 g Sukker https://heidisboble.no/ @heidisboble