Kakevafler er sprø “småkaker” /”vafler” som stekes i vaffeljern. De minner litt om potetmelstopper, og er skikkelig gode. De kan spises som de er eller sammen med for eksempel iskrem. Skikkelig godt!

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 8 -10 plater | 20 min. | Enkel |
Ingredienser:
| 500 g | Potetmel |
| 250 g | Sukker |
| 250 g | Smør (margarin er faktisk bedre enn smør her) |
| 4 | Egg |
| 3 ts | Bakepulver |

Slik gjør du:
| 1 Smelt smøret – Halvpisk eggene – Sett på vaffeljernet |
| 2 Bland sammen potetmel, bakepulver og sukker i en bolle |
| 3 Bland inn smør og egg i røra |
| 4 Stek røra i vaffeljernet til de er lysegule Det kan være at du må smøre jernet før du har i røra |
| 5 Avkjøles på rist |
| 6 Deles opp i hjerter |
| 7 Vaflene kan oppbevares i kakeboks Men ikke sett på lokket før dagen etter |

