Dette er en av de kakene vi baker mest hjemme hos oss. Oppskriften fikk jeg for mange, mange år siden av min tante, og jeg har voktet over den. Jeg har bakt den til barnebusdager, til kakesalg, til loppemarked, filmkvelder og mye, mye mer. Meget enkel og veldig populær! Kaka fungerer kjempeflott så bygge med til f.eks prinsesseslott eller fotballbane, da tilsetter jeg litt mindre melk i kaka så den blir litt fastere.

| Porsjoner | Total tid | Vanskelighetsgrad |
| 15 – 20 | 45 min | Enkel |
Ingredienser
| 3 | Egg |
| 4 ½ dl | Sukker |
| 7 dl | Hvetemel |
| 4 ts | Vaniljesukker |
| 4 ts | Bakepulver |
| 2 ss | Kakao |
| 250 g | Smør (smeltet) |
| 3 dl | Melk |
Sjokoladeglasur:
| 300 g | Melis |
| 3 ss | Kakao |
| 3 ts | Vaniljesukker |
| 6 ss | Smør (smeltet) |
| 6 ss | Kaffe (Sterk) |
Valgfritt:)
| Kakestrø |

Slik gjør du:
| Sett ovnen på 225° C |
| Smør langpanna godt |
| Egg og sukker vispes til eggedosis |
| Mel, bakepulver, vaniljesukker og kakao siktes sammen |
| Melk, smeltet smør og melblandingen røres inn i eggedosisen – litt etter litt |
| Helles i smurt langpanne og stekes i 20-25 minutter |
| Mens kaka stekes lages sjokoladeglasuren: – Ha alt det tørre i en bolle – Smelt smør – Tilsett smør og kaffe – Rør til glasuren er fri for klumper |
| Sjokoladeglasuren smøres utover kaka mens den er varm – da blir glasuren blank og fin |
| Dryss eventuelt over kakestrø |
| Skjær i passende biter og server |

