Kransekakeknekk

Kransekakeknekk etter etter oppskrift fra Baker Brun (2018), «Våre beste oppskrifter. 125 år med tradisjonsbakst» (side 102-103).  Disse kransekakepinnene er et godt alternativ til å bake ei hel kransekake.

Kransekakeknekk etter oppskrift fra Baker Brun (2018), «Våre beste oppskrifter. 125 år med tradisjonsbakst, s. 102-103» (gjengitt med tillatelse fra Baker Brun) Ingredienser: 500 g Mandler (malte) 500 g melis 4 Eggehviter (store)
PorsjonerTidVanskelighetsgrad
 ca. 201 time (2 dager)Middels
Kransekakeknekk etter oppskrift fra Baker Brun (2018), «Våre beste oppskrifter. 125 år med tradisjonsbakst, s. 102-103» (gjengitt med tillatelse fra Baker Brun) Ingredienser: 500 g Mandler (malte) 500 g melis 4 Eggehviter (store)

Ingredienser:

500 gMandler (malte)
500 gmelis
4Eggehviter (store)

Slik gjør du:

Dag 1:
– Mal mandlene, og
– Bland dem med to uvispete eggehviter
– Elt deigen godt sammen (bruk kjøkken maskin)
– La deigen hvile til neste dag
Dag 2:
– Sett stekeovnen på 170 grader, og
– Legg bakepapir på 2 stekeplater
– Stivpisk 2 eggehviter, og
– Elt dem inn i deigen
– Sprøyt eller rull til passe lengder
– Stekes i ca. 15 min.
Kransekakeknekk etter oppskrift fra Baker Brun (2018), «Våre beste oppskrifter. 125 år med tradisjonsbakst, s. 102-103» (gjengitt med tillatelse fra Baker Brun) Ingredienser: 500 g Mandler (malte) 500 g melis 4 Eggehviter (store)

Tips! Kransekakeknekk egner seg godt til frysing, de smaker enda bedre etter en tur i fryseren.

Kransekakeknekk etter oppskrift fra Baker Brun (2018), «Våre beste oppskrifter. 125 år med tradisjonsbakst, s. 102-103» (gjengitt med tillatelse fra Baker Brun) Ingredienser: 500 g Mandler (malte) 500 g melis 4 Eggehviter (store)

Baker Brun (2018) Våre beste oppskrifter. 125 år med tradisjonsbakst.

Oppskriften er gjengitt fra Baker Brun (2018), «Våre beste oppskrifter. 125 år med tradisjonsbakst» (med tillatelse fra Baker Brun)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s