KRYDDER, URTER mm (oppskrift etter råvare A-Å)

For å komme til oppskriftene, trykk på linken ved siden av eller under bildene

Kamskjell med safransaus Ingredienser: 12 Kamskjell 1 ss Olje (nøytral, f.eks .soya) Salt, pepper 4 ss Lodderogn Tips! Du kan godt bruke ferdig fiskekraft til den retten i steden for å koke den selv. Men da må du være forsiktig med innkokingen av kraften, for mange av de ferdige fiskekraftene er allerede ganske konsentrerte (og salte) Fiskekraft Kraft (ca 2 ½ liter): 2 ½ l Vann (kaldt) 1 kg Fisk (ben, skinn, hode mm) 1 Løk 1 Potet 1 Laubærblad 3 fedd Hvitløk ½ Chili (valgfritt) Salt ¼- ½ ts Safran Safransaus; 2 dl Fiskekraft ¼- ½ ts Safran Salt 1 dl Fløte 3 ss Smør 4 ts Lodderogn https://heidisboble.no/ @heidisboble

SAFRAN – Lag noe godt med safran