Grillete lammespyd med hvitløk skikkelig godt som tapas eller som en hovedrett sammen med salat og brød.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 4 – 8 | 30 min. | Enkel |
Ingredienser:
| 600 g | Lammekjøtt |
| 1 hel | Hvitløk (delt i fedd) |
| 1 | Chili (rød) |
| 2 fedd | Hvitløk |
| ½ dl | Olje (0liven) |
Slik gjør du:
| 1 Skjær kjøttet i 2cm store terninger og – Skjær hvitløksfeddene i to på langs |
| 2 Tre vekselsvis 2 stykker lammekjøtt og to hvitløksfedd på spidd (ca. 35 spidd) |

| 3 Bland chili, finhakket hvitløk og olivenolje – Pensle spydene med oljen |

| 4 Varm en grillpanne, og – Pensle den med olje – Stek spydene i 2-5 min. – Pensle med chilioljen |

| 5 Serveres varme |

